Bin Aracin Sergilendigi Los Angeles Otomobil Fuari Basladi

ABD’nin California eyaletinde dünyanin en büyük otomobil fuarlarindan biri olan Los Angeles Otomobil Fuari basladi. Bünyesinde bin aracin bulundugu dev fuarda yüzlerce yeni ürün ve modelin tanitilacagi belirtiltildi.

Bin Aracin Sergilendigi Los Angeles Otomobil Fuari Basladi


ABD’nin geçtigimiz yil korona virüs (Covid-19) salgini nedeniyle bir yil ertelenen ve dünyanin en büyük otomobil fuarlarindan biri olan Los Angeles Otomobil Fuari, bugün California eyaletindeki Los Angeles kentinde yer alan Los Angeles Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Bünyesinde bin aracin bulundugu dev fuar, 19-28 Kasim tarihleri arasinda halka açik olacak. Organizatörler tarafindan fuarin resmi internet sitesi üzerinden yapilan açiklamada, bu yilki fuarda yüzlerce yeni ürün ve modelin tanitilacagi belirtilirken, etkinligin yerel saglik idarelerinin zorunlu kildigi güvenlik protokollerine istisnasiz sekilde uygun olarak gerçeklestirilecegi ifade edildi. Fuarda, 2 yasindan büyük katilimcilarin maske takmasinin zorunlu oldugu, 12 yas ve üzerindekilerin ise Covid-19’a karsi tam olarak asilandiklarina dair veya negatif Covid-19 test sonuçlarinin yer aldigi bir belge sunmalari gerektigi kaydedildi.

Öte yandan ilk kez 1907 yilinda düzenlenen Los Angeles Otomobil Fuari, Kuzey Amerika’da her yil sezonun ilk büyük otomobil fuari olma özelligi tasiyor.
Kaynak: İHA