Aydinli Is Insani Ayaydin Hayatini Kaybetti

Hayirsever kisiligi ile taninan Incirliova Ziraat Odasi eski baskani, siyasetçi ve is insani Ihsan Ayaydin hayatini kaybetti.

Aydinli Is Insani Ayaydin Hayatini Kaybetti


Aydin’da hayirseverligi ile taninan ve uzun yillar Incirliova Ziraat Odasi Baskanligi görevini yürüten siyasetçi ve is insani 78 yasindaki Ihsan Ayaydin yakalandigi amansiz hastaliga yenik düstü. Geçtigimiz günlerde evinde rahatsizlanan Ayaydin, ambulansla hastaneye kaldirilmis ve Aydin Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi’nde yaslilara özel olarak olusturulan Palyatif Servisi’nde tedavi altina alindi. Aksam saatlerinde durumu agirlasan Ayaydin, doktorlarin tüm çabalarina ragmen hayata gözlerini kapadi.

16 yil baskanlik yapti

16 yil süreyle Incirliova Ziraat Odasi Baskanligi görevini üstlenen Ayaydin, Dogru Yol Partisi’nde uzun yillar siyaset yapti. Saadet Partisi (SP) Genel Baskani Temel Karamollaoglu’nun üniversiteden sinif arkadasi olan Ayaydin, 24 Haziran 2018 gerçeklestirilen genel seçimlerde de SP’den Aydin birinci sira milletvekili adayi oldu. Ayaydin’in aci haberi ailesi basta olmak üzere is ve siyaset camiasinda büyük üzüntü olustururken, Aydin’in önde gelen isimleri sosyal medya hesaplarindan bas sagligi mesajlari paylasarak bas sagligi dileklerini iletti.
Kaynak: İHA