Deprem Aninda Panik Içinde Böyle Kaçistilar
Merkez üssü Düzce’de meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 5 siddetindeki depremin yasattigi panik güvenlik kamerasina yansidi.

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Istanbul olmak üzere çevre illerden de hissedilen deprem, korku dolu anlara sebep oldu. Düzce’de de depremin siddetini hisseden vatandaslar, evlerinden ve is yerlerinden panikle disariya çikti. Cadde ve sokaklarda vatandas yogunlugu olustu, trafikte ise aksamalar meydana geldi.
"Olumsuz durum bildirilmedi"
Düzce Valiligi’nden yapilan açiklamada, Ilimizde 15.40 siralarinda meydana gelen depremden etkilenen tüm hemsehrilerimize geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz. Su ana kadar kurumlarimiza herhangi bir olumsuz durum bildirilmemistir. Vatandaslarimizi bir süre sogukkanli ve tedbirli olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandi.
Öte yandan depremin siddetini hisseden vatandaslarin yasadigi panik güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, vatandaslarin sarsinti bittikten sonra bulunduklari binalardan korkuyla disariya çiktigi anlar yer aliyor.
