Çameli'ndeki Egitim Ögretim Faaliyetleri Yerinde Degerlendirildi

DENIZLI – Denizli Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, Çameli ilçesini ziyaret ederek, egitim ögretim faaliyetlerini yerinden degerlendirdi.

Çameli'ndeki Egitim Ögretim Faaliyetleri Yerinde Degerlendirildi


Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici’nin ilçe gezileri programi kapsamindaki ikinci duragi Çameli ilçesi oldu. Çameli ilçe ziyaretinde Müdür Ekici, Çameli Sehit Er Hasan Basri Anaokulu, Çameli Atatürk Ilkokulu, Çameli Anadolu Lisesinde ögretmen ve ögrencilerle bulustu.

Çameli Ilçe Milli Egitim Müdürlügünde görevli personel ve yöneticilerle bir araya gelen Müdür Ekici, ilçenin egitim ögretim çalismalari hakkinda degerlendirmelerde bulundu. Ekici, yaptigi açiklamada; “1,5 yili askin uzun bir aradan sonra 6 Eylül’de siniflarimizda bulustuk. Bu iki aylik süreçte üstün gayret ve dikkatlerinizle yüz yüze egitim devam ediyor. Yüz yüze egitimin kesintisiz devam etmesine katki sunan herkese ve bu süreçte egitimin kahramanlari olan ögretmenlerimize çok tesekkür ediyorum. Çameli ilçemiz egitim basarisinin ve niteliginin artirilmasi adina önemli çalismalar ve projeler gerçeklestiriyor. Çameli ilçemizdeki tüm egitim çalisanlarimiza tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA