Pamukkale Belediyesi Cityexpo Fuarindan Ödülle Dönüyor

Antalya CityExpo 9. Antalya Sehircilik ve Teknolojileri Fuari ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Pamukkale Belediyesi de yer aldi. Ilçenin tanitimi için büyük öneme sahip olan CityExpo Fuar’inda Pamukkale Belediyesi standi, belediye kategorisinde en güzel stant yarismasinda üçüncülük ödülü kazandi.

Pamukkale Belediyesi Cityexpo Fuarindan Ödülle Dönüyor
Türkiye Belediyeler Birligi ve Akdeniz Belediyeler Birligi tarafindan organize edilen Antalya CityExpo 9. Antalya Sehircilik ve Teknolojileri Fuari ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’na Pamukkale Belediyesi standi renk katti.

CityExpo 9. Antalya Sehircilik ve Teknolojileri Fuari’nda açtigimiz stantla ilçemizin tanitimini gerçeklestirdik. Fuarin son gününde Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki esi Dr. Nur Örki ile birlikte katildi.

Ziyaretçilere ilçede üretilen, kekik, lavanta, nar, nar suyu ve ayva ikram edilen Pamukkale Standi CityExpo Fuari Belediye Kategorisinde En Güzel Stant Üçüncülük Ödülü kazandi. Ödül törenine Pamukkale Belediye Baskan Yardimcisi Gamze Sevgi ile Kültür Isleri ve Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürü Hüseyin Oturakli katilirken ödülü Akdeniz Belediyeler Birligi Encümen Üyesi ve Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki adina Belediye Baskan Yardimcisi Gamze Sevgi aldi.

“Pamukkaleyi en güzel sekilde temsil ettik”

Her geçen yil büyüyen ve daha çok ilgi gören CityExpo Antalya Sehircilik ve Teknolojileri Fuarinda Pamukkale’yi en güzel sekilde temsil ettiklerini belirten Baskan Örki, “Bu yil 9. kez düzenlenen CityExpo Antalya Sehircilik ve Teknolojileri Fuari’nda yer almak çok önemliydi. Pamukkale’mizin, Denizli’mizin güzelliklerini bu fuara gelen bütün katilimcilarla paylasmak istedik. Açtigimiz stantta ilçemizin tüm güzelliklerinin yani sira Pamukkale’de yetistirilen kekik, lavanta, nar, nar suyu ve ayva gibi ürünlerin de tanitimini da gerçeklestirdik. Pamukkale Belediyesi standi en çok ilgi gören stantlardan birisi oldu. Fuar sonunda gerçeklestirilen ödül töreninde de belediye kategorisinde üçüncülük ödülü kazandik. Turizmin en önemli merkezlerinden birisi olan Pamukkale’mizi en iyi sekilde temsil ettigimiz için mutluyuz. Bununla yetinmeyip ilçemizi her firsatta daha çok taninir hale getirmek için çalismaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA