Osmaneli'ne Spor Alaninda Birçok Yatirimin Imzalari Atildi

Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, Spor Toto Teskilat Baskanligi ile yapilan protokolle ilçelerine yapilmasi planlanan hali saha, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahalari, kapali mahalle antrenman salonlari, kapali yüzme havuzu, ilçe stadina 500 kisilik tribün ilavesi yatirimlarinin gerçeklestirilmesi için imzalarin atildigi söyledi.

Osmaneli'ne Spor Alaninda Birçok Yatirimin Imzalari Atildi
Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, Ankara’da düzenlenen ve Gençlik ve Spor Bakani Muharrem Kasapoglu’nun da katildigi Bilecik yatirimlari protokol imza törene katildi.

Imza törenine Milletvekili Selim Yagci, AK Parti Bilecik Il Baskani Serkan Yildirim, Bayirköy Belediye Baskani Mustafa Yaman, Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin, Gölpazari Belediye Baskani Hayri Suer, Inhisar Belediye Baskani Mehmet Kepez ve berberindekiler katildi.



"Osmaneli için özellikle çocuklar ve gençler için hayirli olsun"

Ankara temaslarini degerlendiren Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, "Spor Toto Teskilat Baskanligi ile yapilan protokolle Osmaneli Belediyemizce planlanan hali sahalar, tenis kortlari, basketbol sahasi, voleybol sahasi, kapali mahalle antrenman salonlari, kapali yüzme havuzu, ilçe stadina 500 kisilik tribün ilavesi yatirimlarinin gerçeklestirilmesi için imzalar atildi. Osmaneli için özellikle çocuklar ve gençler için hayirli olsun. Bu tören sonrasi Saglik Bakan Yardimcimiz Halil Eldemir’i de ziyaret ederek, ilçe saglik yatirimlari için degerlendirmelerde bulundu. Saglik Bakanliginda hemserilerimiz Genel Müdür Yardimcilari Mehmet Koç ve Sevil Serin’i ziyaret ettik. Kültür ve Turizm Bakan Yardimcimiz Nadir Alpaslan ile bir araya gelerek, basta Aya Yorgi kilisesi olmak üzere turizm yatirimlarini görüstük. Yatirimlarin hizlandirilmasi Için destek talep ettik" dedi.

Kaynak: İHA