Gelecek Partisi Genel Baskani Davutoglu, Kayseri'de Gençlerle Bulustu

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, Kayseri'de gençlerle bir araya geldi.

Kentte bir otelde düzenlenen programda konusan Davutoglu, her yerde gençlerle beraber olduklarini söyledi.

Davutoglu, gerçekler üzerine gelecegin insa edilmesi gerektigini, gençlik için onur ve özgürlügün oldukça önemli oldugunu vurguladi.

Programa katilan gençlerden birinin, "DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan'in AK Parti'de oldugu süreçte 'iyi olan ne varsa biz yaptik kötü olan ne varsa onlar yapti' gibi bir tavri var, size de böyle elestiriler yöneltiliyor. AK Parti'de oldugunuz süreçte kendinize yönelteceginiz bir elestiri var mi?" seklindeki sorusu üzerine Davutoglu, "Yasadigimiz seylerin seçici sekilde iyilerine sahip çikip kötülerine sahip çikmamak gibi bir tutumu ben asla benimsemedim. Yasadigim her sey benim sahsiyetimin bir parçasi. Biz insaniz hata yapabiliriz. Bunu Sayin Babacan için söylemiyorum. Benimle ilgili kismi söylüyorum." diye konustu.

Suriye'de yasanan olaylarla ilgili bir soru üzerine de Davutoglu, "Bugün Suriye'de yasanan her seyin birinci sorumlusu Bessar Esad, ikinci sorumlusu onu destekleyenler, üçüncü sorumlusu bunlara sessiz kalan Birlesmis Milletler'dir." dedi.

Davutoglu, yaptigi isin arkasinda durdugunu ve dogru oldugundan eminse geri adim da atmayacagini vurguladi.

Konusmasinin ardindan Davutoglu, gençlerle hatira fotografi çektirdi.

Kaynak: AA