GÜNCELLEME - Denizli'de Silahli Ve Biçakli Kavgada 1 Kisi Öldü, 1 Kisi Yaralandi

Atik bertaraf ihalesini kazanan firma ile eski isletmeciler arasindaki kavgayla ilgili gözaltina alinan 4 zanlidan 3'ü tutuklandiADLI SÜREÇ EKLENDI.

Denizli'nin Bozkurt ilçesindeki kati atik depolama sahasinda 2 grup arasinda çikan silahli ve biçakli kavgada 1 kisi hayatini kaybetti, 1 kisi yaralandi.

Bozkurt Belediyesince kati atiklarin depolandigi Mehmetçik Mahallesi'ndeki alanda bertaraf islemini ihaleyle alan Mehmet Ali K. (29), önceki isletmeci Murat ile kardesi Yilmaz Arat'tan (40) bölgeyi devralmak istedi.

Iddiaya göre, mahkemenin tahliyesi yönündeki kararina ragmen alani bosaltmayan Arat kardesler ile bölgeye gelen Mehmet Ali K, Salih K, Vedat G. ve Ibrahim G. (39) arasinda tartisma çikti.

Iki grup arasinda biçakli, sopali ve silahli kavgaya dönüsen olayda tüfekle yaralanan Arat kardesler, ambulansla Çardak Ilçe Devlet Hastanesine kaldirildi.

Basindan ve gögsünden yaralanan Yilmaz Arat müdahaleye ragmen kurtarilamadi. Diger yaralinin tedavisi devam ediyor.

Otopsinin ardindan ailesine teslim edilen Yilmaz Arat'in cenazesinin Sivas'ta topraga verilecegi ögrenildi.

Mehmet Ali K, Salih K, Vedat G. ve Ibrahim G. gözaltina aldi.

Emniyetteki islemlerin ardindan Çardak Adliyesi'ne sevk edilen zanlilardan Mehmet Ali K, Salih K. ve Vedat G. tutuklandi. Ibrahim G. adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: AA