Afyonkarahisar'da Trafik Kazasinda Hayatini Kaybeden Melih Köken Için Hatira Ormani Olusturuldu

Afyonkarahisar’da geçtigimiz yil geçirdigi trafik kazasinda hayatini kaybeden Afyonkarahisar Eczacilar Odasi Baskani Melih Köken adina hatira ormani olusturuldu.



Ihsaniye Ilçesine bagli Ayazini köyü yolu üzerinde bulunan alanda hayata geçirilen hatira ormani için ilk fidanlar dikildi.

Afyonkarahisar Eczacilar Odasi Baskani Alper Pehlivanli, fidan dikim töreninde yaptigi konusmada, 11 yil oda baskanligi yapan Melih Köken’in beyefendi kisiligi ile herkesim tarafindan takdir edilen ve sevilen bir kisi oldugunu belirtti.

Melih Köken’in adini yasatmak için böyle bir girisimde bulunduklarini dile getiren Pehlivanli, söyle konustu:

"Melih Köken baskanimiz geçtigimiz yil 4 Ekim’de elim bir trafik kazasi ile aramizdan ayrildi. Bizde odamiz ve meslektaslarimiz olarak adini yasatmak ve kendisini anlak için hatira ormani olusturmak istedik. Talebimiz Afyonkarahisar orman Isletme Müdürlügü tarafindan olumlu karsilandi ve bize bir alan ayrildi. Burada 120 adet karaçam fidanini Melih Köken baskanimiz için toprakla bulusturacagiz."

Konusmalarin ardindan çok sayida eczacilarin da bulundugu katilimcilar tarafindan orman için ayrilan alana fidan dikimi gerçeklestirildi.

Fidan dikimine Eczacilar Odasi Baskani Pehlivanli’nin yani sira Melih Köken’in esi Afyonkarahisar Saglik Bilimleri Üniversitesi Ögretim üyesi Prof. Dr. Tülay Köken, SGK Afyonkarahisar Il Müdürü Samet Fidan, ATSO Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Mustafa Gül ile meslektaslari katildi.

Kaynak: AA