Soma'nin Yollari Büyüksehir Tarafindan Yenileniyor

Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Manisa Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan Soma ilçesinde yapilan yol çalismasini yerinde inceledi.

Soma'nin Yollari Büyüksehir Tarafindan Yenileniyor
Manisa Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi ekipleri, il genelindeki yol yapim çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Soma ilçesinde de devam eden yol yapim çalismalarini Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu yerinde inceledi. Öztozlu’ya incelemesinde, Manisa Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay, Manisa Büyüksehir Belediyesi Soma Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Can Dogan Cansever ve Manisa Büyüksehir Belediyesi Akhisar Santiye Sorumlusu Murat Ipek eslik ederken, Sevisler Mahalle Muhtari Ibrahim Benli de hazir bulundu. Yapilan yol çalismalarindan dolayi memnuniyetini ifade eden Soma ilçesi Sevisler Mahalle Muhtari Ibrahim Benli, “Mahallemiz Soma ilçesine bagli ancak, baraj ve mesire alani olmasindan dolayi Manisa merkezden dahi ziyaretçi agirliyor. Yolumuz önceden iyi degildi, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkürlerimi sunuyorum. Yollarimiz güzel oldu, Allah ondan razi olsun” dedi.

Yapilan çalismalarla ilgili olarak Manisa Büyüksehir Belediyesi Soma Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Can Dogan Cansever ise, “Soma’nin mesire alani olan Sevisler Mahallesi hem civar ilçelerden hem de çevre illerden ziyaretçi alan ayni zamanda Somali vatandaslarin da siklikla geldigi bir bölge. Bu nedenden dolayi trafik oldukça yogun. Burada 3,5 kilometrelik bir yol çalismamiz oldu. Hem burada yasayan vatandaslarimiz hem de buraya civar il ve ilçelerden ziyarete gelen vatandaslar tarafindan memnuniyetle karsilandi. Vatandaslarimiz basta Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün olmak üzere emegi geçenlere tesekkürlerini iletti. Yapilan hizmetlerden dolayi ben de tesekkürlerimi iletiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA