MHP'nin 'Hedef 2023 Açiklamasi Il Il Anadolu' Bulusmalari Kirklareli'nde Yapildi

MHP’nin "Hedef 2023: Il Il Anadolu" bulusmalari MHP Istanbul milletvekilleri Arzu Erdem ve Mehmet Bülent Karatas, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbas’in katilimlariyla Kirklareli’nde yapildi.

MHP'nin 'Hedef 2023 Açiklamasi Il Il Anadolu' Bulusmalari Kirklareli'nde Yapildi
Dün Edirne’den baslayan MHP’nin "Hedef 2023: Il Il Anadolu" çalisma programlari Kirklareli’nde devam etti. MHP Istanbul milletvekilleri Arzu Erdem ve Mehmet Bülent Karatas, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbas, MYK üyeleri Derya Bulut, Nur Tuba Aktay, Ahmet Savas Çolak ve Kirklareli Il Baskani Saban Savasan program kapsaminda bir dügün salonunda muhtarlar, sivil toplum kurulusu, dernek ve spor kulübü temsilcileriyle bir araya geldi.

Programda konusan MHP Istanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin talimatiyla "Hedef 2023: Il Il Anadolu" programin ilkinin dün Edirne’de basladigini belirtti.

Erdem, “15 Temmuz darbe girisimi gecesi Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Genel Merkez’e giderek ‘Biz her türlü darbeye karsiyiz ve devletimizin yanindayiz’ açiklamasinda bulundu, iste o zaman Cumhur Ittifaki tohumlari o gece atilmaya baslandi. Cumhur Ittifaki kararli bir sekilde vatani ve milletinin bekasi için üzerine düsen vazifeleri o günden sonra yapti. Hain darbe girisimi hem Türk milletinin iradesiyle hem sizlerin bozkurt elleriyle çok sükür püskürtüldü, hainlerin o günden sonra kurdugu tuzaklarin tamami o günden sonra Cumhur Ittifaki’nin ortaya koymus oldugu iradeyle birlikte bertaraf edildi” dedi.

Korona virüsü sürecinde Saglik Bakanliginin çalismalarina vurgu yapan Milletvekili Erdem, bakanliklarin her biri Cumhur Ittifaki sayesinde çok baslilik olmamasi sebebiyle tek basina kararlarini verdigini ve gerekli müdahalelerde bulunuldugunu söyledi.



“Tezkerelerin tamami bizim sinir ötesinde varligimizin karsiligidir”

TBMM’ye tezkerelerin geldigini söyleyen Erdem, “Siniriniz güvende degilse siz hiçbir yerde yoksunuz. Bakin tezkereler geliyor TBMM’ye. Özellikle bu salonda bulunup farkli partilere oy vermis vicdan sahibi, merhamet sahibi, akli fikri hür insanlara sesleniyorum, bakin tezkerelerin tamami bizim sinir ötesinde varligimizin karsiligidir. Türk askerinin sanidir, serefidir. Bu tezkereler TBMM’ye geldiginde Milliyetçi Hareket Partisinin lideri Devlet Bahçeli, amasiz, fakatsiz, hiçbir kosul aramaksizin TBMM’de bunun kabul edilmesi yönünde gerekli oylarini kullanmaktadir milletvekilleri ile birlikte” seklinde konustu.

MHP Istanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karatas, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbas, MYK üyeleri Derya Bulut, Nur Tuba Aktay, Ahmet Savas Çolak ve Kirklareli Il Baskani Saban Savasan da konusma yapti.

Programin ardindan MHP Kirklareli Il Baskanliginin açilisi yapildi.
Kaynak: İHA