Edirne Sahi Spor Kulübü Güresçisi Sariaslan, Balkan Sampiyonu Oldu

Edirne Sahi Spor Kulübü güresçisi Özlem Sariaslan, Yunanistan'da düzenlenen 15 Yas Alti Balkan Güres Sampiyonasi'nda sampiyon oldu.

Kulüpten yapilan yazili açiklamaya göre, Iskeçe kentinde 28-29 Ekim tarihlerinde düzenlenen sampiyonaya Edirne'den katilan tek sporcu olan Sariaslan, 62 kiloda sampiyonluga ulasti.

Sampiyonaya Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Sirbistan, Arnavutluk, Hirvatistan, Moldova, Kuzey Makedonya ve Kosova'dan sporcular katildi.

Kulüp Baskani Samil Dogu Delen, sporculari Sariaslan'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami'nda sampiyon olarak kendilerine en güzel bayram hediyesini verdigini belirtti.

Sariaslan'in bu anlamli günde Türk kadininin cesaret, akil ve yetenegini gösterdigini aktaran Delen, "Öncelikle sporcumuzu, basantrenörümüz Mustafa Hatipler ile antrenörlerimiz Taner Ergül ve Bilal Ersöz'ü tebrik ediyorum. Sporcumuzun ailesine, Edirne TOHM antrenör ve yetkililerine, kadin sporcularimizla özel ilgilenen TBMM Kadin Erkek Firsat Esitligi Komisyonu Baskani ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal'a da sonsuz sükranlarimi sunarim." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA