Asi Olmayan Aileden 15 Gün Içerisinde 4 Kisi Vefat Etti

Zonguldak’in Eregli ilçesinde korona virüs tedavisi gören ailede 15 gün içerisinde 4’üncü kisi de hastanede hayatini kaybetti.

Asi Olmayan Aileden 15 Gün Içerisinde 4 Kisi Vefat Etti
Kdz. Eregli ilçesine bagli Kirmanli Mahallesi’nde ikamet eden Yumurtas ailesinde 4 gün arayla hayatini kaybeden baba - oglun ardindan 58 yasindaki Cihat Yumurtas da yasama gözlerini yumdu. Korona virüs asisi olmadiklari iddia edilen ve tedavileri devam eden aile bireylerinden önce Kdz. Eregli Belediyesi Itfaiye Müdürlügü personeli Sükrü Yumurtas 15 Ekim’de vefat etti. Dört gün sonra ise 82 yasindaki baba Afsin Yumurtas da hayatini kaybetti. Ayni aileden tedavi gören Sükrü Yumurtas’in annesi, Afsin Yumurtas’in esi 77 yasindaki Mülhan Yumurtas da 25 Ekim tarihinde tedavi gördügü Kdz. Eregli Devlet Hastanesi’nde hayata tutunamadi. Cenazelere korona virüs tedbirleri geregi az sayida kisi katilirken, Eregli Sehir Mezarligi’nda topraga verildiler.

Cenaze günü özel hastanede tedavi gören Eregli’nin sevilen hayirsever insanlarindan Cihat Yumurtas’in da durumu agirlasti. Entübeye alinan Cihat Yumurtas, bugün sabah saatlerinde vefat etti. Yumurtas ailesinin üst üste verdigi kayiplar, ilçede büyük üzüntü yasatti.

Yumurtas ailesinden alinan bilgilere göre, Cihat Yumurtas’in Devlet Hastanesi’nde refakatçi olarak kaldigi 6 gün süre içerisinde covid hastaligina yakalandigi ve tedavisine özel hastanede baslandigi ögrenildi.
Kaynak: İHA