Vali Su, Kizilay Haftasinda Çocuklarla Kahvaltida Bulustu

MERSIN – İçel Valisi Ali Ihsan Su, Kizilay Haftasi dolayisiyla Kizilay İçel Sube Baskanligi tarafindan düzenlenen programda yetim çocuklarla kahvaltida bir araya geldi.

Vali Su, Kizilay Haftasinda Çocuklarla Kahvaltida Bulustu
İçel Valiliginden yapilan açiklamaya göre, her yil 29 Ekim-4 Kasim tarihleri arasinda kutlanan Kizilay Haftasi kapsaminda Suphi Öner Ögretmenevinde etkinlik düzenlendi.

Kizilay İçel Sube Baskanligi tarafindan organize edilen etkinlige, Vali Ali Ihsan Su ve esi Zeliha Su ile Kizilay İçel Sube Baskani Muharrem Köse, Kizilay çalisanlari ve gönüllüleri, yetim çocuklar ve aileleri katildi.

Kahvalti öncesinde yaptigi konusmada, kurulusundan bugüne kadar Kizilay’in hem Türkiye’de hem dünya çapinda çok önemli hizmetlere imza attigini dile getiren Vali Su, her türlü felaket ve sikintida Kizilay’in ilk yetisen ekip oldugunu vurguladi. Kizilay’in bu basarisinda yardimseverlerin de önemli bir rol üstlendiklerini belirten Su, yapilan yardimlarin çok kiymetli oldugunu ifade ederek “Kizilay dil, din, irk gözetmeksizin ne sekilde bir yardima ihtiyaci olan varsa oraya kosarak, o çaresizlere çare oluyor, yardim ediyor. Bu vesile ile basta Kizilay Genel Baskani olmak üzere tüm illerimizdeki teskilat çalisanlarina, gönüllülerimize, Kizilay Sube Baskanimiza ve tüm destek veren hayirseverlerimize tesekkür ediyorum” dedi.

İçel Sube Baskani Köse’nin de bir konusma yaptigi program, çocuklara yönelik çesitli aktivitelerle devam etti.
Kaynak: İHA