SOK Marketler'den Rekabet Kurulu'nun Idari Para Cezasi Karari Açiklamasi Açiklamasi

'Verilen para cezasinin ötesinde, müsterilerimiz aleyhine eylemde bulundugumuza iliskin haksiz suçlama bizi derinden üzmüstür' 'SOK Marketler, her asamasi denetlenebilir ticari faaliyetleri, yatirimlari ve sagladigi istihdam ile müsterilerine ve Türkiye ekonomisine katki saglayan bir sirkettir ve bu katkiyi saglamaya devam edecektir. Bununla gurur duyuyoruz'

SOK Marketler tarafindan, Rekabet Kurulu'nca verilen idari para cezasi kararina iliskin, "Verilen para cezasinin ötesinde, müsterilerimiz aleyhine eylemde bulundugumuza iliskin haksiz suçlama bizi derinden üzmüstür." denildi.

SOK Marketler, Rekabet Kurulu'nca verilen idari para cezasi kararina iliskin açiklamada bulundu.

Verilen para cezasinin ötesinde, müsterilerinin aleyhine eylemde bulunduklarina iliskin suçlamanin kendilerini derinden üzdügü belirtilen açiklamada, SOK Marketler olarak birinci önceliklerinin, müsterilere her zaman kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmak oldugu aktarildi.

Açiklamada, su ifadelere yer verildi:

"Bu, indirim market olarak is modelimizin de bir geregidir. Sektördeki rekabet ve artan maliyetlere ragmen fiyatlarimizi düsük tutma yönündeki kararliligimiz, bugüne kadar hem müsterilerimizin bütçesine hem de enflasyonla mücadeleye katki sagladi ve saglamaya da devam edecek. SOK Marketler'in, her zaman TÜIK tarafindan açiklanan 'gida ve alkolsüz içecekler' enflasyon ortalamasinin çok altinda kalan fiyat artislari ve halka açik bir sirket olarak herkesin erisebildigi finansal verileri bunun en güzel ispatidir. SOK Marketler, her asamasi denetlenebilir ticari faaliyetleri, yatirimlari ve sagladigi istihdam ile müsterilerine ve Türkiye ekonomisine katki saglayan bir sirkettir ve bu katkiyi saglamaya devam edecektir. Bununla gurur duyuyoruz.

Pandeminin ve ekonominin en sikintili dönemlerinde, tüm dünyada market raflari bosalirken dahi hizmetlerimizi kesintisiz sürdürerek daima müsterilerimizin yaninda olduk. O dönemlerde yapilan fedakarliklar herkesçe malumdur. Faaliyetlerimizi çogu aile isletmelerinden olusan küçük ve orta ölçekli üreticilerden tedarikçilere, çiftçilerden nakliyecilere kadar sayilari yüzbinlere ulasan büyük bir ekosistem içinde seffaf bir sekilde yönetiyor ve bu ekosistemi güçlü bir sekilde destekliyoruz. Her asamasinda ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini gözeterek yürüttügümüz faaliyetler sonrasinda verilen bu gayri adil cezaya karsi Türk yargisi ve hukukunun bize verdigi tüm imkanlari kullanarak itiraz edecegimizi ve müsterilerimizin haklarini sonuna kadar arayacagimizin bilinmesini isteriz. SOK Marketler olarak, bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da sayilari 40 bine yaklasan çalisanlarimizla birlikte müsterilerimize en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla ulastirmak üzere çalismaya devam edecegiz."
Kaynak: AA