Uyusturucu Maddenin Etkisindeki Sürücünün Aracindan Çesit Çesit Uyusturucu Madde Çikti

Antalya’da uyusturucu madde etkisinde araç kullanan bir kisinin aracindan çesit çesit uyusturucu maddeler ele geçirildi. Sürücüye uyusturucu madde etkisinde araç kullanmaktan 6 bin 909 TL para cezasi yazilip, sürücü belgesine de 5 yil el konuldu.

Uyusturucu Maddenin Etkisindeki Sürücünün Aracindan Çesit Çesit Uyusturucu Madde Çikti
Antalya Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Antalya Il Jandarma Komutanligi KOM Sube Müdürlügü ve Aksu Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan Isparta - Antalya Topalli bölgesinde yapilan denetimlerde, süphelenilip durdurulan bir araçta arama gerçeklestirildi.

Araçtan, çok sayida paketler halinde metamfetamin, folyoya sarili esrar, jelatine sarili esrar, farkli boyutlarda uyusturucu emdirilmis kagit, uyusturucu hap, 9 bin 474 lira ile bir miktar döviz ile bir adet hassas terazi ve uyusturucu emdirilmis kagit kesiminde kullanilan makas ele geçirildi.

Olay süphelileri B.E. ile C.Ö. gözaltina alinirken, süphelilerden araç sürücüsünün uyusturucu madde etkisinde araç kullandigi tespit edildi. Araç sürücüsüne uyusturucu madde etkisinde araç kullanmaktan 6 bin 909 lira para cezasi yazilip, sürücü belgesine de 5 yil el konuldu.
Kaynak: İHA