Basaksehir'de Dünya Çocuk Günü Etkinliklerle Kutlandi

Basaksehir Belediyesi, Dünya Çocuk Günü’nü çocuklarla kutladi. Basakgiller, sihirbazlar ve jonglörlerle doyasiya eglenen çocuklara horoz seker, patlamis misir gibi ikramlarda bulunuldu.

Basaksehir'de Dünya Çocuk Günü Etkinliklerle Kutlandi
Basaksehir’de Dünya Çocuk Günü coskuyla kutlandi. Basaksehir Belediyesi’nin Basaksehir Millet Bahçesi’nde düzenledigi etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Covid-19 tedbirleri kapsaminda mesafenin korundugu etkinlikte, çocuklara Basakgiller maskeleri dagitildi. Basaksehir’in binlerce minik sakini, “sifir atik güzel gelecek” projesinin sevimli maskotlari Basakgiller’in yani sira jonglör, sihirbaz, Nasrettin Hoca, Keloglan, Pamuk Prenses gibi karakterlerin sahne performanslariyla doyasiya eglendi.

Çocuklar için çesitli oyun alanlari kuruldu, sosis balonlardan sekilli hayvan figürleri yapildi. Basaksehir Belediyesi ekipleri, alandaki çocuklara horoz seker, patlamis misir, kek, meyve suyu ve su gibi ikramlarda bulundu. Etkinliklere katilan çocuklar kadar aileleri de memnun kaldi. Keyifli bir pazar günü geçiren Basaksehirliler, Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu basta olmak üzere belediye personeline tesekkürlerini ilettiler.
Kaynak: İHA