Diyadin'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Coskusu

Agri’nin Diyadin ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nin 98. yil dönümü, düzenlenen tören ve çesitli etkinliklerle coskuyla kutlandi.

Diyadin'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Coskusu
29 Ekim Cumhuriyet Bayraminin 98’inci yili Diyadin Ilçe Stadyumu’nda yapilan programla büyük bir cosku içinde kutlandi.

Törene Kaymakam Belediye Baskan V. Alper Balci, ilçe protokolü, ögretmenler, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Diyadin Ilçe Stadyumu’nda yapilan tören, Kaymakam Belediye Baskan V. Alper Balci tarafindan törene katilan ögrencilerin ve vatandaslarin bayramini kutlamasi ile basladi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan tören, 98. Yil dönümü Kutlama Programi kapsaminda Kaymakam Belediye Baskan V. Alper Balci, günün anlam ve önemini belirten konusmasini yapti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami 98. Yil dönümü Kutlama Programi, Sehit Polis Gökhan Kirazli Ortaokulu ve Cumhuriyet Ilkokulu ögrencileri tarafindan hazirlanan Atatürk ve Cumhuriyet konulu görsel etkinligin sunulmasi ve oyun gösterisi ile devam etti.

Kutlama programi Ilçe okullari arasinda düzenlenen Resim, Siir, Kompozisyon yarismalarinda dereceye giren ögrencilere ödüllerinin verilmesi ve tören geçisi gerçeklesti.

Törenin sonunda Kaymakam Belediye Baskan V. Alper Balci ile diger protokol üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlama töreninin düzenlenmesinde emegi geçen herkesi tebrik ederek çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA