AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Samandag'daki Hastane Insaatini Inceledi

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Baskani ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandag'da yapimi süren 140 yatakli yeni devlet hastanesi insaatinda incelemelerde bulundu.

Hastanene insaat alanini gezen Yayman, çalismalar hakkinda Ilçe Saglik Müdürü Dr. Safak Miçoogullari'ndan bilgi aldi.

Yayman, gazetecilere, hastane insaatinin hizla devam ettigini söyledi.

Samandag ilçesine yakisir bir hastane yapildigini ifade eden Yayman, söyle devam etti:

"Samandag yeni devlet hastanesinde artik son asamadayiz ve gerçekten çok büyük heyecanimiz var. Muhtesem bir hastaneyi arkamizda görüyorsunuz. Ben buradan bir müjdeyi vermek istiyorum. Saglik Bakanimiz sayin Fahrettin Koca bu hastanenin açilisi için gelecek. Onun programina uygun bir sekilde bir açilis programlari düzenliyoruz. Insallah islerimizi en kisa sürede toparlayacagiz hastanemizin yüzde 90 islerimiz bitmis durumdadir. Ilçemize hayirli ugurlu olsun. Allah utandirmasin bizim yaparsa AK Parti yapar sözümüz sözde degil özde oldugunu bu hastane ortaya koyuyor bizi bu konuda tenkit edenlere en büyük cevabimiz Samandag devlet hastanesi."

Samandag Hastanesi Bas Hekimi Hamit Harbelioglu da, yeni hastanenin 140 yatakli, 26 yogun bakim, 8 yeni dogan ve 24 kisilik acil servis gözlem yataklari ile modern bir hastanenin yapildigini kaydetti.

Incelemeler sirasinda Yayman'a, AK Parti Samandag Ilçe Baskani Semir Özdemir de eslik etti.

Kaynak: AA