Polis Ekipleri Süpheliyi Kiskivrak Yakaladi, O Anlar Kameraya Yansidi

Izmir’in Ödemis ilçesinde polis ekiplerinin pesine düstügü ve uyusturucu saticisi oldugu öne sürülen kisi, camiye saklanmak istedi. Polis ekipleri süpheliyi kiskivrak yakalarken o anlar güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

Polis Ekipleri Süpheliyi Kiskivrak Yakaladi, O Anlar Kameraya Yansidi


Olay, bugün saat 13.00 siralarinda ilçe merkezinde bulunan Ataç Mescidi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Ödemis Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli polis ekipleri, E.O. isimli bir kisinin hareketlerinden süphelenerek kontrol etmek istedi Bu esnada E.O., polis ekiplerinden hizla kaçarak uzaklasmaya çalisti. Bir mescide kaçarak cemaatin arasina karisan süpheli, polis ekiplerinden kaçamadi. Kiskivrak yakalanan E.O. gözaltina alinarak emniyete götürüldü. Süphelinin yapilan üst aramasinda bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi.

O anlar kamerada

Öte yandan meydana gelen olay, mescitte bulunan güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Görüntülerde süphelinin mescide kosarak girmesi, kendisini kovalayan polislere yakalanmasi ve cemaatin tüm olan biteni saskin bakislarla izledigi anlar yer aldi.
Kaynak: İHA