Bayburt Üniversitesi Ortakliginda Uluslararasi Çalistay Düzenlendi

Bayburt Üniversitesi, Ovidius Köstence Üniversitesi (Romanya), Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu katkilariyla “Strategic Cooperation in Higher Education in the Science of Sports and Physical Education-Yüksekögretimde Beden Egitimi ve Spor Bilimlerinde Stratejik Isbirligi” baslikli bir uluslararasi çalistay düzenlendi.

Bayburt Üniversitesi Ortakliginda Uluslararasi Çalistay Düzenlendi
Paydaslari arasinda Bayburt Üniversitesinin de yer aldigi uluslararasi çalistay 20 Ekim 2021 tarihinde çevrim içi olarak gerçeklestirildi.

Stratejik isbirliklerinin yani sira Spor Bilimleri ve Beden Egitimi alaninda deneyimler, zorluklar ve bakis açilarinin ele alindigi uluslararasi çalistayda iki yüzden fazla katilimci yer aldi.

Bayburt Üniversitesinin farkli birimlerinden alaninda uzman birçok akademisyen ile ögrencilerin katki sundugu çalistayda; Bayburt Üniversitesi tarafindan “Internationalization in Sports at Bayburt University-Bayburt Üniversitesinde Sporda Uluslararasilasma” baslikli bir sunum gerçeklestirildi.

Çalistayda ayrica Bayburt Üniversitesi tarafindan Beden Egitimi ve Spor alaninda yürütülen ulusal ve uluslararasi çalismalar ile hayata geçirilen projeler ve gelecekte yapilmasi planlanan isbirlikleri hakkinda bilgilendirme görüsmeleri de gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA