Baskan Yücel Triatlona Öncülük Eden Isimleri Aksam Yemeginde Agirladi

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, 31 yil önce Alanya’da triatlonun baslamasina öncülük eden isimlerle aksam yemeginde bir araya geldi.

Baskan Yücel Triatlona Öncülük Eden Isimleri Aksam Yemeginde Agirladi
Yemege dönemin Alanya Kaymakami Lütfi Yigenoglu, Dönemin Belediye Baskani Cengiz Aydogan, Alanya Eski Belediye Baskani Hasan Sipahioglu, triatlonu Alanya’ya kazandiran isim olan Tunç Müstecaplioglu ve triatlona öncülük eden isimler katildi.

Yemegin ardindan triatlonun Alanya’ya kazandirilmasinda emegi geçen isimlere tesekkür eden Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, “31 yil önce triatlonun Alanya’ya kazandirilmasi için kollarini sivayan sizlerden aldigimiz emaneti daha iyi yerlere tasima adina elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve bizden sonraki nesillere birakmak için çalisiyoruz. Sizlerin yillar önce ortaya koydugunuz emege çok tesekkür ediyorum. Geçtigimiz yil Pandemi nedeniyle yarislari gerçeklestirememistik. Alanya Belediyesi olarak her yil 60’in üzerinde ulusal ve uluslararasi organizasyona ev sahipligi yapiyorduk ancak küresel salgin nedeniyle birçogunu yapamadik. Triatlonun Alanya ile özdeslesmesi nedeniyle Federasyonumuz ve bakanligimiz ile birlikte bu yil gerçeklestirdik, bu bizim için bir emanetti, sorumluluktu, bizde bunu en iyi sekilde yapmaya çalistik. Basta Dünya ve Türkiye Triatlon Federasyonlarimiz, Bakanligimiz olmak üzere bu ise fikirleri ve destekleri ile öncülük eden isimler çok tesekkür ederim. Bizler bugün çok sansliyiz her türlü iletisim olanaklarini kullanabiliyoruz ama sizler zor sartlarda bunu gerçeklestirdiniz emekleriniz için hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.



Konuklar anilarini paylasti

30. Alanya Triatlonu anisina düzenlenen yemekte katilimcilar 1. Alanya Triatlonu hazirligi ve yarislarina iliskin anilarini paylasti, yemekte nostalji gecesi yasandi. Yemegin ardindan Alanya Belediye Baskani Yücel konuklarina 30. yil anisina hazirlanan tesekkür plaketlerini takdim etti. Program hatira fotografi ile son buldu.
Kaynak: İHA