Tepebasi'nda Korona Virüs Tedbirleri Aksatilmiyor

Eskisehir Tepebasi Belediyesi, kurs ve etkinliklerin devam ettigi merkezlerinde korona virüs önlemlerini titizlikle uyguluyor.

Tepebasi'nda Korona Virüs Tedbirleri Aksatilmiyor
Tepebasi Belediyesi’nin marka haline getirdigi Belde Evleri, kent merkezi ve kirsal noktalardaki mahalle sakinlerinin ugrak noktasi olmaya devam ediyor. Belde Evleri’nde ücretsiz olarak ve sinirli sayida katilimci ile düzenlenen kurslar, korona virüsle mücadele kapsaminda alinan tedbirler esliginde sürüyor. HES kodlarinin alinmasinin ve ateslerinin ölçülmesinin ardindan titizlikle dezenfekte edilen siniflara giren kursiyer kadinlar, uzman egitmenler tarafindan verilen kurslarda hem ögreniyorlar hem de sosyallesiyorlar.

Tüm alanlar dezenfekte ediliyor

Özellikle kadinlarin yogun ilgi gösterdigi ve bir aile ortami sicakliginda hizmet veren Belde Evleri, gerçeklesen kurslar ve etkinlikler ile birlikte özenle dezenfekte ediliyor.

Ilaçlama çalismalarinda Dünya Saglik Örgütü’nün onayladigi, Saglik Bakanligi tarafindan ruhsatlandirilmis, özellikle virüsid, bakterisid ve fungisidlere karsi etkili olan antiseptik dezenfektan ilaci kullaniliyor. Gerçeklestirilen ilaçlama çalismalarindan dolayi memnuniyetini belirten vatandaslar da Tepebasi Belediyesi’ne toplum sagligina yönelik çalismalarindan dolayi tesekkürlerini iletiyor.

Tepebasi Belediyesi yetkilileri de çalismalarin devam edecegini belirtiyor.
Kaynak: İHA