Müftü Recep Eren Açiklamasi 'Peygamberimiz En Güzel Vefa Örnegidir'

Yalova’nin Altinova Müftüsü Recep Eren ve ilçede hizmet veren din görevlileri, Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral ve belediye personeline, “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” kitabini hediye ettiler.

Müftü Recep Eren Açiklamasi 'Peygamberimiz En Güzel Vefa Örnegidir'
Diyanet Isleri Baskanligi’nca 2021 Mevlid-i Nebi Haftasi’nin konusu ’Peygamber Efendimiz ve Vefa’ olarak belirlendi. Müftülük, Altinova Belediyesi personeline “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” kitabini hediye etti. Evvela Belediye Baskani Dr. Metin Oral’i makaminda ziyaret eden Müftü Recep Eren ve beraberindekiler, Oral’a çiçek ve “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” kitabini hediye ettiler. Ardindan baskan ile birlikte birimleri gezen din görevlileri, belediye personeline kitap hediye ettiler.

Muhammed aleyhisselamin güzel ahlakiyla herkese en güzel örnek oldugunu dile getiren Recep Eren, “Çocuklarimiza, gençlerimize onun insanliga kazandirdigi degerleri ögretmemiz gerekiyor. Gayemiz, milletimizin her ferdinin yüregindeki Peygamber sevgisini daha da pekistirmek, o mukaddes sevgi ile birlik, beraberlik ve kardeslik duygularimizi canli tutmaktir” diye konustu.

Belediye Baskani Metin Oral da, “Sevgili Peygamberimiz, anne-babasina, yakin çevresine ve ashabina, kisaca bütün mahluklara karsi göstermis oldugu vefa ile hepimize örnek teskil etmektedir. Bizler de o yüce Peygambere ve üzerimizde hakki olanlara karsi vefamizi her daim göstermeliyiz” dedi.

Kaynak: İHA