Mevlid-I Nebi Haftasi Etkinlikleri Düzenlendi

Agri Il Müftülügüne bagli 4-6 yas grubu Kur’an Kursu’nda “Mevlid-i Nebi Haftasi” etkinligi düzenlendi.

Mevlid-I Nebi Haftasi Etkinlikleri Düzenlendi
Agri Il Müftüsü Tandogan Topçu’nun katilimiyla Zeki Aydemir 4-6 Yas Kur’an Kursu’nda düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftasi Programi’nda minik ögrenciler, hazirlamis olduklari gösterileri sergileyerek ‘müftü dede’ olarak hitap ettikleri Müftü Topçu’nun Mevlid-i Nebi haftasini kutladilar.

Miniklerin hazirladiklari gösterilerle Hz. Peygamber’e olan sevgilerini ifade ettikleri programdaIl Müftüsü Topçu, küçük ögrencilerin çalismalarini takdir edip ikramlarda bulunarak çesitli hediyeler verdi.

Ögrencilere Hz. Peygamber’in çocuk sevgisini anlatan Topçu, keyifli sohbetin ardindan hafta hakkinda degerlendirmelerde bulunarak söyle konustu:

“Baskanligimizca bu yil haftanin temasi “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” olarak belirlenmistir. Bizler ömrü boyunca ümmeti için çabalamis bir peygamberin ümmetiyiz. Efendimize ve topluma vefa borcumuz vardir. Peygamber efendimize yakisan bir ümmet olabilmek için birey olarak Islami degerlere bagli olmanin yaninda toplum için de her zaman bir çalisma içerisinde olmaliyiz. Tabi ki bu çalismalarin basinda kendisine ve topluma faydali ve hayirli çocuk yetistirmek gelmektedir. Topluma vefa göstermek istiyorsak dini degerlerine bagli saglam nesil yetistirmek bunun en güzel yoludur.”
Kaynak: İHA