Büyüksehir'den Balikesir Temali Fotograf Yarismasi

Balikesir Büyüksehir Belediyesi, BASAF is birligi ve TFSF destegi ile 1. Ulusal “Odak Balikesir” fotograf yarismasini düzenliyor. Balikesir’in güzelliklerini gözler önüne sermek ve tanitimina katkida bulunmak amaciyla düzenlenen yarismaya, 31 Ekim Pazar gününe kadar katilim saglanabilecek.

Büyüksehir'den Balikesir Temali Fotograf Yarismasi
Balikesir’in tanitimina katkida bulunmak, ekonomik, sosyal ve kültürel kalkinmasina ivme kazandirmak amaciyla Balikesir Büyüksehir Belediyesi; Balikesir Fotograf Sanati Dernegi (BASAF) is birligi ve Türkiye Fotograf Sanati Federasyonu (TFSF) destegi ile “Odak Balikesir” adli fotograf yarismasi düzenliyor. Büyüksehir Belediyesi Basin, Yayin ve Halkla Iliskiler Dairesi Baskanligi bünyesinde düzenlenen yarismada; odagin Balikesir oldugu, sehrin güzelliklerini, dogasini, kültürünü, tarihini, tarimini ve günlük yasamini konu edinen fotograf kareleri yarisacak. Adaylarin, en fazla 4 fotografla renkli veya siyah-beyaz olarak katilim saglayabilecegi yarismada eserler, renkli ve siyah-beyaz olarak bir arada degerlendirilecek.

31 Ekim Pazar gününe kadar basvuru yapilabilecek olan yarismaya katilim kosullarina, https://tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma/detay/balikesir-bueyueksehir-belediyesi-1-inci-ulusal-fotograf-yarismasi-odak-balikesir-tr adresinden ulasilabilecek.
Kaynak: İHA