Baskan Böcek Hal Esnafi Ile Bir Araya Geldi

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Antalya Yas Sebze ve Meyve Toptanci Hali’nde komisyoncu ve tüccarlar ile bir araya gelerek, talep ve sorunlarini dinledi.

Baskan Böcek Hal Esnafi Ile Bir Araya Geldi
Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, belediye bürokratlari ile birlikte Antalya Yas Sebze ve Meyve Toptanci Hali esnafini ziyaret etti. Antalya Tüccar ve Esnaf Dayanisma Dernek Baskani Adalet Yandik, Antalya Toptanci Hal Yas Sebze Meyve Komisyoncular Dernek Baskani Hasan Ali Yilmaz, dernek yönetimi, komisyoncu ve tüccarlar ile bir araya gelen Baskan Muhittin Böcek, talep, öneri ve sorunlari dinledi.

Baskan Muhittin Böcek, komisyoncu ve tüccarlarin talepleri konusunda yapilmasi gereken ne varsa hiçbir kimseye haksizlik etmeden yerine getireceklerini söyledi.

Baskan Böcek, geçen hafta kendisini ziyaret eden dernek yöneticilerinin toptanci halin açilis kapanis saatlerine uyulmasi konusundaki talebi üzerine bürokratlarina hemen talimati verdigini ve gereginin yapilmakta oldugunu kaydetti.



“Modern haller”

Türkiye’nin örtü alti tarim üretiminin yariya yakinin Antalya’da yapildigini hatirlatan Baskan Böcek, “Türk turizminin baskenti olmanin yaninda tarimin da baskentiyiz. Ben de bir köylü çocuguyum. Cam seralardan çikmis gelmis birisiyim. Tarimimizi ve toptanci hallerimizi gelistirmek için önemli destekler sagliyoruz. Kimseyi ötekilestirmeden, çiftçimiz ve tüccarimizla el ele yapilmasi gereken ne varsa yapmaya devam edecegiz. Manavgat’ta yetersiz gelen halin yerine ilçe disina çok daha modern ve genis bir hal kompleksi insa ediyoruz. Alanya Toptanci Hali’ni tamamliyoruz. Kas Kinik’a yeni bir toptanci hal kazandiriyoruz. Diger hallerimizin asfalt, altyapi, peyzaj ne eksigi varsa tamamliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA