Kafasini Ezdigi Erkek Arkadasinin Basinda Feryat Etti

Denizli’de birlikte yasadigi erkek arkadasini kazayla ezdigi iddiasi güvenlik kameralari tarafindan çürütülen kadin, aracin altindan güçlükle çikartilan cenazenin basinda, “Sen nasil bu hale geldin Murat. Kalk Murat kalk, kalk ne olursun” diye feryat etti.

Kafasini Ezdigi Erkek Arkadasinin Basinda Feryat Etti


Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesinde sabaha karsi meydana gelen olayda, 4 yildir birlikte yasayan Dilek D. (34) ve Murat Avci (41), Dilek D.’nin kullandigi 35 MRT 34 plakali araçla kaldiklari apart dairesine geldi. Daha sonra Dilek D.’nin çigliklari üzerine çevredeki vatandaslar yardima kostu. Murat Avci’nin aracin altinda kaldigini gören vatandaslar, 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulundu. Saglik ekiplerinin ilk müdahalede bulundugu Murat Avci’nin hayatini kaybettigi belirlendi.

Alkolün etkisindeki Dilek D., kendisine kazanin nasil oldugunu soran polis ekiplerine, kavga ettikleri Murat Avci’yi fark etmedigini ve olayin kazara yasandigini söyledi.

Konuyu arastiran Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro dedektifleri, Dilek D.’nin ilk ifadesi ile çevreden toplanan güvenlik kameralarinin örtüsmedigini tespit etti. Çevredeki güvenlik kameralarinda ise Dilek D.’nin araca tutunan Avci’yi birkaç metre sürükledigi, ardindan dönüs yaparak üzerinden geçtigi belirlendi.

Aracin içinde oturdu, polisi görünce aglamaya basladi

Yasananlari evinin balkonundan cep telefonuyla kaydeden gördü tanigi, Dilek D.’nin olayin ardindan aracindan inmedigini, bir süre telefon görüsmesi yaptigini ve polis ekiplerini görünce asagiya inip bagirmaya basladigini iddia etti. Kaydedilen görüntülerde, Dilek D.’nin birkaç kez erkek arkadasinin tekerin altinda ezilen cansiz bedeninin yanina gittigi, çigliklar attigi, “Sen nasil bu hale geldin Murat. Kalk Murat kalk, kalk ne olursun” diye feryat ettigi anlar ve gözaltina alinip ekip otosuna bindirilmesi yer aldi.
Kaynak: İHA