Çameli Likya Trophy Off Road Turu 12 Kasim'da Basliyor

Çameli Belediyesi ve Çameli Yerel Eylem Grubu Dernegi tarafindan bu yil 9’uncusu düzenlenecek olan Likya Trophy Macerasi ve Çameli Doga ve Kültür Kampi, 12-13-14 Kasim’da düzenlenecek.

Çameli Likya Trophy Off Road Turu 12 Kasim'da Basliyor


Denizli, Mugla, Burdur ve Antalya illeri sinirinda bulunan ve Denizli’nin essiz dogasi ve zorlu parkurlariyla birçok doga sporunun yani sira off road gibi motor sporlarina da ev sahipligi yapan Çameli ilçesi, 12-13-14 Kasim’da Çameli Likya Trophy Off Road Turuna ev sahipligi yapacak. Doga içerisinde bir kamp alani olan ünlü Yörük Oturagi Yaylasi, dogasi ve essiz güzellikleriyle organizasyonun merkezi olacak. Her sene oldugu gibi orman ve yayla yollarini geçecek, kanyon, dere ve gölleri gezecek. Kisi karsilayacak olan macera severler Çameli bölgesinin kültürünü, dogasini, alternatif turizm potansiyelini tanitmak amaciyla Çameli Belediyesi ile Çameli Yerel Eylem Grubu Dernegi ile organize edilecek.

Rota ayrintilari 3 gün toplam 170 kilometrelik köy, dag ve orman yollari kullanilacak. Yörük Oturagi Yaylasi’nda tahsis edilen alanda çadir kurabilecek ve isteyenler karavanlari ile gelebilecek.
Kaynak: İHA