100 Günde Tamamlanan Kapali Pazar Yeri'nin Açilisi Gerçeklestirildi

Erenler Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan ve yaklasik 100 gün içerisinde tamamlanan 3 bin 500 metrekarelik Kapali Pazar Yeri gerçeklesen törenle açildi.

100 Günde Tamamlanan Kapali Pazar Yeri'nin Açilisi Gerçeklestirildi
Erenler Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan ve yaklasik 100 gün içerisinde tamamlanan ve 3 bin 500 metrekarelik Kapali Pazar yeri gerçeklesen törenle açildi. 2 bin 850 metrekaresi kapali alan 350 metrekaresinde idari binanin bulundugu pazar alaninin açilisina; AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ali Ihsan Yavuz, Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, ilçe belediye baskanlari, bürokratlar ve vatandaslar katildi.

Törende konusan Erenler Belediyesi Fevzi Kiliç, Kapali Pazar Yeri’nin özelliklerinden ve içerisinde bulunan idari binanin ayni zamanda sosyal aktivite binasi oldugunu belirtti.



Buraya gelecek olan vatandasimiz kafeteryaya çocugunu birakip alis veris yapabilir

Törende konusan Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, “Erenlerde kapali bir pazar yerimiz yoktu. Bir tane Dilmen Pazarimiz var bir tane Çarsamba Pazarimiz var. Çarsamba pazarinda bir tane sebze pazari zamaninda kurulmus ve gittikçe büyümeye baslamis suan bin 100 metrede. Bu sebze pazarina 20 yerden giris yapiyorsunuz. Bunun temizligini, güvenligini saglamak çokta kolay isler degil dolayisiyla böyle bir pazar yerinin yapilmasina ihtiyaç oldu. Bu pazar alani 3 bin 500 metre kare alana kurulmus, 2 bin 850 metre karesi kapali alan 350 metresi idari bina. Arkadaslarimiz her seyi düsündüler burada kamera sistemi, ses sistemi, suyla alakala bütün sistemi var. Idari binada ise kadin erkek mescidinden lavabolara ve bebek emzirme odalarina kadar her sey mevcut. Pazarin karsi tarafinda bin metre karelik ücretsiz otopark var. Buraya gelecek olan vatandasimiz kafeteryaya çocugunu birakip alisveris yapabilir. Bu alani çizen, yapan herkese tesekkür ediyorum. Bu alan yaklasik 100 gün içerisinde bitirildi. Buraya gelen vatandaslarimiz tertemiz bir ortamda bir hizmet alacaklar veya hizmet verecek olan esnafimiz burada keyifli bir sekilde alis veris yapacak simdiden hayirli ugurlu olsun” dedi.



Erenler ilçemizde her geçen gün gelisiyor

Kapali pazar yerinin açilisinda konusan Baskan Ekrem Yüce ise, projenin hayirli olmasini temenni ederek, “Heyecani, çalisma azmi, güler yüzü ve mütevaziligiyla güzel Erenlerimize en iyi sekilde hizmetlerini sürdüren Fevzi Kiliç’i tebrik ediyorum. Büyüksehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimiz için çalisiyor, is birligiyle sehrimize deger katmaya çalisiyoruz. Erenler ilçemizde her geçen gün gelisiyor. Bugün de Erenler Belediyemizin hizmete aldigi kapali pazar yer ilçemiz için ilk olma özelligi tasiyor. Önemli bir ihtiyaçti. Nezih bir alan haline dönüstü. Emegi geçenleri kutluyorum. Hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA