Korkunç Cinayete Soke Eden Itiraf Açiklamasi Cesedi Yok Etmeye Çalismis

Tekirdag’in Çerkezköy ilçesinde iki torununun annesi Ayat Adsiz’i biçakla öldürdükten sonra parçalara ayiran 65 yasindaki Fehmi Adsiz adliyeye sevk edildikten sonra korku dolu itirafi ortaya çikti.

Korkunç Cinayete Soke Eden Itiraf Açiklamasi Cesedi Yok Etmeye Çalismis
Tekirdag’in Çerkezköy Ilçesine bagli Istasyon Mahallesi Ortanca Sokak üzerindeki dün gece meydana gelen feci olayda, iddiaya göre Fehmi Adsiz küçük torunu ve gelini ile evde yalniz oldugu sirada geçirdigi cinnet sirasinda Kirgizistan uyruklu olan gelin Ayat Adsiz ile tartisti. Tartisma sirasinda kendisine hakim olamayan Fehmi Adsiz, gelini Ayat’i önce biçaklayarak öldürdü, sonrasinda ise öldürdügü gelinin cesedini testere ile parçalara ayirmaya basladi.



EVE GELEN KAYNANA HAYATININ EN BÜYÜK SOKUNU YASADI

Kayinpeder Fehmi Adsiz ayirdigi Kirgiz gelinin uzuvlarinin çöp posetlerine doldurarak, apartmanin önünde bulunan 01 BH 485 plakali otomobil bagajina birakmaya çalisti. O sirada eve Fehmi Adsiz’in esi S. Adsiz geldi. Eve gelen gelin Ayat’in kaynanasi S. Adsiz, soke oldu. Kaynana S. Adsiz daha sonra komsularindan yardim isteyerek, polise ekiplerine ihbarda bulundu. Bunun üzerine söz konusu korkunç cinayetin yasandigi eve kisa sürede gelen polis ekipleri, Fehmi Adsiz’i gözaltina aldi.

HER SEYI ITIRAF ETTI

Polis ekiplerince evde ve otomobilde yapilan incelemede 2 çocuk annesi Ayat Adsiz’in banyoda ve otomobilin bagajinda parçalanmis uzuvlarini buldu. Talihsiz kadinin uzuvlari toplanarak savcilik incelemesinin ardindan hastane morguna götürüldü. Ayrica korkunç olayin meydana geldigi sirada Ayat Adsiz’in esi T. Adsiz’in disarida çalistigi ögrenildi. Gözaltina alindiktan sonra sorgulamaya alinan Fehmi Adsiz, her seyi itiraf etti. Vahsice katledilen Ayat Adsiz’in 2017 yilinda T. Adsiz ile evlendigi ve 6 ay önce bütün aile İçel’den Çerkezköy ilçesine tasinarak ailece ayni apartmanda yasadiklari ögrenildi.

CESEDI YOK ETMEYE ÇALISMIS

Gözaltina alinan Fehmi Adsiz ifadesinde, gelinin kendisine kötü davrandigini ile sürerek, “Olay günü esim ve torunum ile oglumu servise birakmaya gittik. Ayat ve diger torunum evde kaldi. Bir süre sonra geldik. Esim ve torunum disarida kaldi. Ben ise eve çiktim. Ayat kapiyi açti ve diger torunumu uyutmak için odasina gitti. Bende üzerimi degistirdim. Bir süre sonra torunumun agladigini duydum. Odaya gittim ve ‘Sende hiç vicdan yok mu. Neden aglatiyorsun’ dedim. O da ‘benim çocugum ne istersem yaparim’ diyerek bana bagirdi ve hakaretler etti. Ardindan odadan çikti ve banyoya girdi. Bende artik bana yapilan hakaretlere dayanamadim ve torunlarimi da eziyetten kurtarmak öldürmeye karar verdim. Mutfaktan aldigim ekmek biçagi ile biçakladim. Hareketsiz kalinca öldügünü anladim. Önce polisi arayip olayi anlatmak istedim. Ancak cesedi yok edersem kurtulabilirim diye düsündüm. Evdeki takim çantasindan demir testereyi alarak iki ayagini diz kapagindan ve kolunu kestim. Ardindan banyoda çöp posetine ardindan da çöp kovasina koydum. Üzerimi degistirdikten sonra da kesilen uzuvlari çöp torbasi ile arabanin bagajina indirdim. Eve geldikten sonra vücudunun diger parçalarini posete koymaya çalistim. Bu sirada esim geldi ve olayi ögrendi. Karsi komsuya giderek yardim istedi ve gelen polis beni gözaltina aldi. Esim gelmeseydi götürüp bir yere atacaktim. Çok pismanim” diye itirafta bulundugu ögrenildi.

(Hüseyin Gökçeli-IHA)
Kaynak: İHA