Kocasinan'da Erkeklere Özel Yapilan Tesisde Sona Gelindi

Kocasinan Belediyesi tarafindan sadece erkeklerin faydalanabilmesi amaciyla yaptirilan yüzme havuz ve fitness gibi hizmetlerinin sunulacagi tesiste sona yaklasildi. Insani merkez alan hizmet odakli belediyecilik anlayisiyla çalistiklarini belirten Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kayserililerin yasam standardini yükseltecek hizmetler ürettiklerini vurguladi.

Kocasinan'da Erkeklere Özel Yapilan Tesisde Sona Gelindi
Vatandaslardan gelen talepler dogrultusunda Mimarsinan Mahallesi’ne 2 bin 300 metrekare alan üzerinde insa edilen sosyal tesisin son halini inceleyen Baskan Çolakbayrakdar, çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi aldi. Insan odakli belediyeciligi önemsediklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, vatandaslarin sosyal hayatina renk katmak için modern tesisler insa ettiklerini ifade etti.

Kayserililerin yasamaktan keyif alabilecegi ve mutluluk duyabilecegi bir Kocasinan insa ettiklerine dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Mimarsinan Mahallemizdeki Kocasinan Akademi spor tesisimizin çalismalarinda sona gelindi. Tesisimizin içerisinde dekorasyon çalismalarini tüm hiziyla devam ediyor. En yakin zamanda çalismalari tamamlayip, hemsehrilerimizin hizmetine sunacagiz. Yüzme havuzu ve fitness salonu gibi donatilarin oldugu tesis, erkeklere hizmet verecek. Tüm vatandaslarimizin bildigi gibi Kocasinan Akademi çatisi altinda egitimden sanata, spordan kültüre ve el becerileri olmak üzere her alanda faaliyetler yürütmekteyiz. Vatandaslarimizin hayat boyu sporun içerisinde yer alabilmeleri için bu tesisleri oldukça önemsiyoruz. Daha önce bayanlarin hizmetine sundugumuz yüzme havuzu ile birlikte bu tesisin iç tefrisat çalismalari tamamlanmasiyla bölgemizdeki bir ihtiyaci daha karsilamis olacagiz. Tesisimizin simdiden Kocasinan’imiza ve vatandaslarimiza hayirli olmasini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Baskan Çolakbayrakdar, ilçenin prestijini artiran ve bölgeyi cazibe merkezi haline getiren hizmetler yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA