Tarimsal Kalkinma Zirvesi'nde INYA Büyük Ilgi Topladi

Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes’in öncülügü ve çalismalari, 6 tarimsal kalkinma kooperatifinin is birligiyle kurulan INYA markasinin Istanbul Yenikapi’da düzenlenen CHP’li Belediyeler Tarimsal Kalkinma Zirvesinde açtigi stant büyük ilgi gördü.

Tarimsal Kalkinma Zirvesi'nde INYA Büyük Ilgi Topladi


Germencik’e ait incir ve zeytinyagi ile bunlara dayali ürünlerin yer aldigi INYA standi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu ve Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu basta olmak üzere çok sayida belediye baskani, partili, kooperatif temsilcisi ve vatandas tarafindan ziyaret edildi. 160 belediye ve 300 kooperatifin yer aldigi Tarimsal Kalkinma Zirvesi 2 Ekim Cumartesi günü sona erecek.

Istanbul’da düzenlenen CHP’li Belediyeler Tarimsal Kalkinma Zirvesinde stant açan INYA’ya gösterilen ilgiden dolayi mutlu oldugunu ifade eden Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes sunlari kaydetti;

“Geçiminin önemli bir kismini kirsal faaliyetlerden saglayan halkimizin emeginin karsiligini bulmasi, ilçemize ait incir basta olmak üzere tarimsal zenginligimizin katma degerini arttirilmasi, marka degerine kavusmasi ve en nihayetinde kirsal kalkinmanin saglanmasi için 6 tarimsal kalkinma kooperatifimiz is birligi ve üretici destegiyle kurdugumuz INYA olarak burada da standimizi açtik. Tarimsal kalkinmanin saglanmasi maksadiyla kurdugumuz INYA’nin Tarimsal Kalkinma Zirvesi gibi büyük bir organizasyonda kurulus felsefesine uygun bir platformda yerini almasinin gururu ve mutlulugu içerisindeyim. Gösterilen ilgiden dolayi da memnun ve mütesekkiriz.”

"Üretici markamiz olan INYA’yi daha yükseklere tasiyacagiz"

“Belediyemiz ve 6 tarimsal kalkinma kooperatifinin is birligiyle kurulan, GERKOOP çatisi altinda bulunan üretici markamiz INYA ile Istanbul’da gerçeklesen Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler Tarimsal Kalkinma Zirvesi’nde yerimizi aldik. Standimiza Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu basta olmak üzere Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ekrem Imamoglu, Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu, degerli belediye baskanlarimiz, kiymetli partililerimiz ve çok sayida vatandasimiz büyük ilgi gösterdiler. INYA’ya gösterilen ilgi ve alakadan dolayi ilçemiz ve Germencik halki adina mütesekkirim. Tarimsal kalkinma yolunda attigimiz en önemli adimlardan olan Germencik’imizin markasi INYA’yi vizyoner bir anlayis ile daha da büyütecek, çiftçi ve üreticilerimizin destegiyle, el birligiyle daha yükseklere tasiyacagiz.”
Kaynak: İHA