Kocasinan, Agaç Dikimiyle Gelecege Nefes Oluyor

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Erozyonla Mücadele ve Agaçlandirma Vakfi (KAYEMA) ile birlikte agaçlari toprakla bulusturdu. Bu sezonun ilk agaç dikme etkinligini KAYEMA ile birlikte yaptiklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar, “Dikilen agaçlarin gelecek nesillere miras olarak birakilacak bir eser olarak gün yüzüne çikacaktir” dedi.

Kocasinan, Agaç Dikimiyle Gelecege Nefes Oluyor
Mobilya Üretim Altyapisini Güçlendirme Projesi’nin (MOBITEK) çevresinde agaçlari toprakla bulusturduklarina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, daha yesil Kocasinan için her yil oldugu gibi bu yil da hedeflerinin 100 bin agaç oldugunu vurgulayarak, “Hava kosullari nedeniyle yazin agaç dikilmedigi için bahar mevsiminde baslattigimiz agaç dikimini, sezonun açilmasiyla yine devam ettiriyoruz. Insallah KAYEMA ile beraber sehrimizin her bir kösesini yesillendirecegiz. Belediye olarak en önemli hizmetlerin basinda gelen ve olmazsa olmazimizim olan agaçlandirma çalismalaridir. Özellikle parklar yapiyoruz ve çocuklarimiz, gençlerimiz ile yetiskinlerimiz buralarda keyifli vakit geçiriyor. Ayrica ilçemize her yil 100 binden fazla agaç dikiyoruz. Bugün burada diktigimiz agaçlar, bizden sonraki kusaklara miras olarak kalacak. Herkesin emegine saglik. Yemyesil bir Kayseri için çalismaya devam edecegiz. Bu vesileyle dikilen ve dikilecek olan agaçlarin sehrimize ve çevremize güzellikler getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandi.

Daha yesil Kocasinan için katki saglayan Kayseri Erozyonla Mücadele ve Agaçlandirma Vakfi (KAYEMA) Baskani Erdogan Dogan ve beraberindekiler, Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA