TOGG Ceo'su canlı yayında açıkladı! Yerli otomobilin fiyatı belli oldu mu?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO'su Gürcan Karakaş, yerli otomobille ilgili merak edilen tüm sorulara canlı yayında yanıt verdi.

TOGG Ceo'su canlı yayında açıkladı! Yerli otomobilin fiyatı belli oldu mu?
TOGG Ceo'su canlı yayında açıkladı! Yerli otomobilin fiyatı belli oldu mu?
Türkiye'nin merakla beklediği yerli otomobilde yaşanan gelişmeleri takip ediyor. En çok merak edilen konu ise Türkiye'nin Otomobili'nin fiyatı...  Peki yerli otomobilin fiyatı belli oldu mu?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO'su Gürcan Karakaş, A Para kanalında canlı yayına katıldı. Karakaş, yerli otomobil ile ilgili en çok merak edilen soruları yanıtladı. 

Yerli otomobilin ne zaman satışa çıkacak? Yerli otomobilin fiyatı belli oldu mu? Yılda kaç otomobil üretimi hedefleniyor?

Karakaş, yerli otomobil ile ilgili tüm bilinmeyen ve merak edilenleri A Para Yayın Koordinatörü Özlem Doğaner'e anlattı.

Karakaş, "Planlarımız doğrultusunda ilerliyoruz, salgından etkilenmedik.18 aylık sürede inşaatımızın tamamlanmasını sağlayacağız. SUV'dan sonra başka modeller de pazara sunulacak. Hissedarlarımıza %51 yerlilik sözü verdik. Yerlilikte %68'e ulaşabiliriz. Araç piyasaya çıktığında yerli bataryamız da ortaya çıkacak. Yıllık 175 bin adet otomobil üretilecek" ifadelerini kullandı.

YERLİ OTOMOBİLİN FİYATI BELLİ OLDU MU?

Sosyal medyada iddia edilen fiyatların tamamen asılsız olduğunu ve henüz fiyatın belli olmadığını duyurdu.