MEB tartışmalara noktayı koydu! Karneler...!!!

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan okullarda karnelerin alınması hakkında son dakika açıklaması geldi. Bakan Ziya Selçuk'un bugün yaptığı açıklamaların ardından MEB tarafından da bir açıklama yapıldı ve konuya dair detaylar kesinlik kazanmış oldu.

MEB tartışmalara noktayı koydu! Karneler...!!!
MEB tartışmalara noktayı koydu! Karneler...!!!
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan okullarda karnelerin alınması hakkında çok önemli bir açıklama yapıldı. MEB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İlkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine ve takdir, teşekkür, belgelerine e-Okul üzerinden ulaşabileceklerdir. Lise kademesindeki öğrenciler diplomalarını ve talep etmeleri halinde "takdir, teşekkür, onur ve üstün başarı" belgelerini belirlenen tarihlerde okullarından alabileceklerdir.

BAKAN SELÇUK BUGÜN DUYURMUŞTU

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün katıldığı AA Editör Masası canlı yayınında okullarda karne alınması hakkında duruma ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Selçuk'un açıklamalarının ardından Milli Eğitim Bakanlığı'ndan da konuya yönelik bir açıklama yapıldı ve oluşan kafa karışıklığına son nokta koyuldu.