Putin'e hastane gezdiren başhekim corona çıktı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Moskova'da korona virüs hastalarının tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret etmesinin ardından gelen haber korkuttu! Putin'in ziyaret ettiği hastanenin başhekiminin korona virüs testi pozitif çıktığı duyuruldu!

Putin'e hastane gezdiren başhekim corona çıktı!
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'da Kommunarka bölgesindeki corona virüs vakalarının tedavi edildiği hastaneyi geçtiğimiz hafta ziyaret etmişti.

Hastane personeli ile etrafı çevrelenen Putin, sarı renkli koruyucu kıyafetini giydi ve hastaların olduğu alana girmeden önce solunum cihazı takılmıştı.

Hastanenin en riskli yerine girmeden önce ise Putin'e bir çift koruyucu plastik bot ve mavi eldiven de eşlik etmişti.

Ziyareti sırasında Putin'e hastanenin başhekimi Denis Protsenko da eşlik etmişti. Reters'ta yer verilen habere göre, Protsenko'nun COVID-19 test sonucu pozitif çıktı.

KREMLİN HEMEN AÇIKLAMA YAPTI

Başhekime COVID-19 tanısı koyulmasının ardından Kremlin'den açıklama geldi. Yapılan açıklamada 'Putin düzenli olarak COVID-19 testi oluyor. Şu an her şey yolunda' ifadeleri kullanıldı.

RUSYA REKOR YAŞADI

Rusya'da corona virüs vaka sayısında rekor artış yaşandı. Son 24 saatte 500 yeni vaka ile toplam sayı 2 bin 337'ye yükseldi.

18 vaka yaşamını yitirirken, 121 hasta iyileşti.