Akdeniz Belediyesi, Vatandaşlara El Dezenfektanı Dağıtıyor
MERSİN – Akdeniz Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında vatandaşlara el dezenfektanı dağıtmaya başladı.

“Salgınla mücadelemiz kesintisiz ve en etkili şekilde sürecek”
Başkan Gültak, yüzlerce kamu binası, okul, cami, eczane ve aile sağlığı merkezi, iş yerleri ile ortak kullanım alanlarını dezenfekte ettiklerini ifade ederek, özellikle sağlık çalışanlarına ulaşması amacıyla belediyeye bağlı mahalle evlerinde günde 5 bin adet maske ürettiklerini belirtti.
Koronavirüs salgını ile mücadelede, bu kez de belediye ekipleri tarafından hazırlanıp kolilere konan dezenfektanları halka ulaştırmaya başladıklarını kaydeden Gültak, “Vatandaşlarımızın sağlığının korunması amacıyla üzerimize düşen sorumlulukları eksiksiz ve zamanında yerine getirmek için çalışıyoruz. Gece-gündüz demeden tüm mahallelerimizi, cadde ve sokaklarımızı arazözler yardımıyla dezenfekte ediyoruz. Ayrıca kamu binaları ile özel sektöre ait iş yerlerini ilaçlıyoruz. Şimdi de hazırladığımız dezenfektanları şişeleyip insanlarımıza ulaştırıyoruz. Koronavirüs salgınıyla mücadelemiz kesintisiz devam edecek” dedi.
