Kız Arkadaşıyla Buluşmaya Gitti Dehşeti Yaşadı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde kız arkadaşı ile buluşmaya giden kişiyi döverek darp ettikleri, para ve cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen kız arkadaşıyla eski sevgilisi tutuklandı.

Şüphelilerden A.Ö.’nün Sarılar Mahallesi ve Sanayi Mahallesi’nde meydana gelen ‘kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘silahla tehdit ve mala zarar verme’ olaylarından arandığı tespit edildi.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.K. ile A.Ö.’nün eskiden arkadaş olduğu daha sonra küstükleri ve yeniden barıştıkları, R.K.’nın A.Ö. ile dargın oldukları dönemde S.A. ile tanıştığı, eski erkek arkadaşı A.Ö. ile barıştıktan sonra da S.A.’nın kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği öğrenildi. R.K. ve A.Ö. tutuklanma talebiyle sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince ‘kasten yaralama’, ‘yağma’, ‘mala zarar verme’ suçlarından tutuklanarak Alanya cezaevine teslim edildi.