Başkan Işık'a Yıllar Sonra Vefa Ziyareti
Suriye’nin Halep şehrinde teyzesiyle pazara giderken düşen bomba sebebiyle bir ayağı kopan Muhammed Nihrebi, Gürsu Belediyesi’nin temin ettiği protez bacakla yeniden ayağa kalktı.

"Muhammed ve onun gibi Suriye’de yaşanan insanlık dramıyla hayatları değişen insanların acıları hepimizin yüreğini dağlamakta” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ise, “Suriye’de teyzesiyle pazara giderken üzerlerine düşen bomba sonucu bacağını kaybeden Muhammed’in teyzesi hayatını kaybetmiş. 5 kardeş olan ve Gürsu’da yaşayan Muhammed ve ailesi gibi mağdur olan bu insanlara hepimiz gücümüz ölçüsünde destek olmakla yükümlüyüz. Bizler de elimizden geldiğince destek olup bir nebze de olsa acılara merhem olmuşsak ne mutlu bizlere. Dört yıl geçtikten sonra Muhammed’i böyle yürüyerek, hayata tutunduğunu görmek çok güzel" diye konuştu.
Başkan Işık’ın eşi Sümeyye Işık ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkililerinin de bulunduğu ziyarette, Muhammed Nihrebi, hayata tutunma mücadelesinde yol aldığı süreci anlattı.
