Hırsız, Karakolun Yakındaki Marketi Soydu
Samsun’da kimliği belirsiz hırsız, karakolun yanındaki markete girerek sigara, bilgisayar ve para çaldı. Aynı marketin 2 yıl içinde üçüncü kez soyulduğu ortaya çıktı.

Sabah iş yerini açtığında hırsızlık olayını fark edince polise şikayete bulunan Bahri Özdemir, "Kapıyı zorlayarak içeri girmişler. Sigaralarımı, bilgisayarımı ve bozuk paralarımı almışlar. 2 yıl içinde daha önce de iki defa daha soyuldu. Hırsıza ceza yok. Hemen dışarı salıyorlar ve dışarıda geziyor. Hırsıza ceza yok, nasıl kanunsa. Sabahın 07.00’sinden akşamın 23.00’üne kadar çalışacağız hırsız gelip burayı soyup gidecek. Ondan sonra çıkacağız hakimin karşısına, ’niye alarm takmadım’ diye bana kızacak. Hırsıza da denetimli serbestlik" diye tepkisini dile getirdi.
Hırsıza seslenen Bahri Özdemir, "En azından çaldın, tamam. En azından bilgisayarımı verseydin. Onda ürünlerin fiyatlarını belirleyen barkod okutma programı var. Ben alışveriş daha yapamıyorum. En azından onu bıraksaydı" şeklinde konuştu.
Polis soyulan markette incelemelerde bulundu ve hırsızın kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışılıyor.
