Trakya Üniversitesinden Tetovalı Öğrencilere Sertifika
Trakya Üniversitesi ile Tetova Devlet Üniversitesi arasındaki ikili iş birliği kapsamında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 15 gün boyunca eğitim alan Tetovalı öğrenciler, sertifikalarını Rektörlük Binasında düzenlenen törenle, Trakya Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu’ndan aldı.

Tetova Üniversitesi ile gerçekleştirdikleri programda üçüncü yıla girdiklerini ifade eden Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir “Sizleri aramızda görmekten çok memnunuz. Buraya gelip hem üniversitemizi görüyorsunuz hem de yeni arkadaşlıklar kuruyorsunuz. Sizleri klinik döneminde de Edirne’ye, üniversitemize bekliyoruz. Asistanlık döneminde Erasmus, Mevlana programlarıyla da aramızda görmek isteriz. Sizinle çok mutluyuz, sizlerin de mutlu gitmesi en büyük hedeflerimizden biri” dedi.
Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz, misafir öğrenciler için verimli bir eğitim sürecinin geçtiğini vurgulayarak yeni dönemde gelecek öğrencileri büyük bir heyecanla beklediklerini iletti.
Eğitim süreçlerinin tüm detaylarına kadar düşünüldüğünü ifade eden misafir öğrenciler, böyle bir imkânın sunulmasından dolayı Trakya Üniversitesi’ne ve Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür etti. Tören, Tetovalı öğrencilerin sertifikalarını almaları ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
