Sokaklara Hayat Veren Tabelacı, Kaldığı İşhanında Ölü Bulundu
Zonguldak’ta iş yerlerine resim çizerek, reklam tabelası yaparak geçimini sağlayan 72 yaşındaki Mustafa Endes, kaldığı iş hanında ölümden 10 gün sonra bulundu. Talihsiz adamın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.

Çilingirle açılan iş yerinde yaşlı adamın cesedi ile karşılaşan ekipler, iş yerine Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerine çağırdı. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Mustafa Endes’in cansız bedeni önce bir battaniyeye sarılarak binanın dışına çıkartıldı. Ardından tabuta konularak cenaze aracına taşındı. Kesin ölüm sebebi yapılacak otopsi ile belirlenecek.
Kentin yakın tarihine iz bırakan ve "Ümit Mustafa" rumuzunu kullanan Endes’in, uzunca bir süredir işhanında tek başına yaşadığı öğrenildi.
