Tiyatro Festivaliyle Madde Bağımlılığına Dikkat Çekilecek

Manisa Bağımlılığı Önleme ve Sağlıklı Yaşam Derneği (MASDER) tarafından çeşitli kurum ve kuruluşların desteğiyle madde bağımlılığına dikkat çekmek için Tiyatro Festivali düzenlenecek.

Özellikle çocuk ve gençleri her türlü bağımlılıktan korumak amacıyla yola çıkan Manisa Bağımlılığı Önleme ve Sağlıklı Yaşam Derneği (MASDER), çeşitli kuruluşların desteğiyle Tiyatro Festivali düzenleyecek. 13-17 Mayıs tarihleri arasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek festival tiyatroseverleri bekliyor.

Manisa Bağımlılığı Önleme ve Sağlıklı Yaşam Derneği (MASDER) tarafından Manisa Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi’nin katkılarıyla tiyatro festivali düzenlenecek.

Gençler ve çocukları her türlü bağımlılıktan korumak, sağlıklı bireyler yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilecek festival, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda 13 - 17 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacak. Festivalde 5 lise ve 1 ortaokul öğrencileri oyunlarını tiyatroseverlerin beğenisine sunacak. Dereceye giren tiyatrocular ödüllendirilecek. Bu anlamlı etkinliğin önümüzdeki yıllarda Türkiye çapında düzenlenmesi amaçlanıyor.
Kaynak: İHA