Liseliler, Otobüs Duraklarını Kütüphane Yapabilmek İçin Pazarda Tezgah Açtılar
Manavgat’ta lise öğrencileri ana caddelerinde bulunan minibüs duraklarını kütüphaneye çevirmek için pazarda tezgah açıp satış yaptılar.

Öğrencilerle birlikte tezgahta satış yapan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Yücel Aslan, gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesi ile öğrencilerinin öncelikle hayatı ve para kazanmanın zorluklarını öğrendiğine dikkat çekerek “Bugün elde edilecek gelirle Manavgat’ın ana caddelerinde bulunan minibüs duraklarına minibüs bekleyen vatandaşlarımızın kitap okuyabilmeleri amacıyla kütüphaneler oluşturmak istiyoruz. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ediyoruz” dedi.
Öğrencilerin kendi aralarında topladıkları paraları sermaye yaparak pazarda sattıkları sebze-meyveleri satın aldıkları bildirildi.
