Büyükşehir'den Süt Üreticisine Destek
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 12 ilçede 200 üreticiye süt verimliliğini ve miktarını artırmak maksadıyla imzaladığı protokol kapsamında süt otu dağıtımı yaptı. Başkan Yücel Yılmaz, belediye olarak üreten ve çabalayan tüm üreticilerin yanında olacaklarını vurguladı.

12 ilçede 200 üreticiye, kaba yem ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla dağıtımı gerçekleştirilen süt otuyla her bir çiftçi 10’ar dönüm ekim yapıyor.
Çiftçi daha çok kazanacak
Balıkesir’in tarım ve hayvancılık potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz "Üreten, çabalayan her çiftçimizin yanındayız. Balıkesir, süt üretiminde Türkiye’de söz sahibi olan bir şehir. Süt üretiminde artışı sağlamak, verimliliği artırmak ve çiftçimizin daha çok kar elde etmesini hedefleyerek protokolü imzaladık. Üreticilerimize hayırlı olsun.” dedi.
