Mersin GİAD Üyeleri Ruanda Büyükelçisini Ziyaret Etti

İçel Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) yönetimi, Ruanda Büyükelçisi H. L.Williams Nkurunzıza’yı Ankara’da ziyaret etti.

Mersin GİAD Üyeleri Ruanda Büyükelçisini Ziyaret Etti
Bir dizi ziyaret kapsamında Ankara’da bulunan İçel GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol ve beraberindeki heyet, Ruanda Büyükelçisi Nkurunzıza’yı ziyaret ederek, İçel iş dünyasıyla ilgili bilgi verdi, yapılabilecek işbirlikleri konularını görüştü.

Üyelerin yurtdışı bağlantılarını kuvvetlendirmek ve ihracatı artırmaya yönelik görüşmeleri sürdürdüklerini belirten İçel GİAD Başkanı İzol, “Ruanda Büyükelçisi Nkurunzıza’ya bizlere zaman ayırıp fikir birliği yaptığı için teşekkür ediyorum. Bu tarz görüşmeler hem İçel için hem de üyelerimizin yurtdışı bağlantılarını güçlü tutmak adına büyük önem taşıyor. İhracatımızın artması, dış pazardaki yerimizi daha yukarıya taşımak ve İçel’in çıkarlarını gözetmek dernek olarak önceliğimizdir” dedi.

İzol, görüşme sonrasında Ruanda Büyükelçisi Nkurunzıza’yı, İçel iş dünyası ile buluşturmak için kente davet etti. İzol’un davetini olumlu karşılayan Nkurunzıza, iş dünyası ile görüşmek için İçel’e gelme sözü verdi.
Kaynak: İHA