Verimlilik Ve Teknoloji Fuarı'nda Ankara Büyükşehir Standına Büyük İlgi
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2.Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’na katıldı.

Ankara Kent Konseyi’nin de katıldığı fuarda, katılımcılara “Nasıl bir Ankara hayal ediyorsunuz?” sorusu yöneltildi. Kent Konseyi standında ayrıca Başkent’i tanıtan broşür ve kitapçıklar dağıtıldı. Fuarı ve belediyenin standını beğendiğini dile getiren Merve Varlı, EGO otobüslerine konulacak memnuniyet anketine ilişkin, “Bence çok güzel olmuş. Bazı şoförler kaba davranabiliyor. Bu durumun hemen merkeze bildirilmesi güzel bir uygulama” dedi.
Mavi Masa standında istek ve taleplerini dile getirme imkanı bulduğunu ifade eden Reyhan Yılmaz ise, “Gayet olumlu bir uygulama. Buradaki görevliler son derece ilgililer” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesindeki üç boyutlu hologramları çok beğendiğini söyleyen Elif Doğa Bektaş, “Çok beğendim. Buradan normal görünüyor ama gözlüğü takınca içine giriyormuşsunuz gibi oluyor. Bunu ilk defa sinemada görmüştüm. Gayet güzel bir uygulama” dedi.
