Uğur Dündar'ın avukatından skandal tweetler

Gazeteci Fuat Uğur, darbe gecesi attığı tweetlerle gündeme gelen Uğur Dündar'ın avukatı hakkında, Dündar'a bir kaç soru sordu.

Uğur Dündar'ın avukatından skandal  tweetler
Uğur Dündar'ın avukatından skandal  tweetler
Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Uğur Dündar'ın avukatı Vural Ergül'ün 15 Temmuz gecesi attığı skandal tweetlerle ilgili bir yazı kaleme aldı.

SORULARI SIRALADI


Fuat Uğur, halkın sokağa döküldüğü dakikalarda FETÖ'cü darbecilere destek tweetleri atan avukatla yollarını ayırdıını açıklayan Uğur dündar'a şu soruları yöneltti;

1-Vural Ergül senin avukatın mı? Avukatın. Hem de 2008'den itibaren. Ama şimdi bu tweetler ortaya çıkınca “Ben onu azlettim” diyorsun. Ne vakit? 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimi başarısız olunca ve Vural Ergül hesabını kapatıp, firar ettikten sonra.

2-Peki yukarıdaki tweetler yalan mı? Kabak gibi ortada ve gerçek. Bana iftira atarak ve hakaret ederek çirkinleşince böyle bir gerçek ortadan kalkıyor mu?

3-Bu adam senin 2008'den beri avukatın. Darbe gecesine kadar bile beklemen gerekmezdi ne olduğunu anlaman için. MİT tırları operasyonunu yapan FETÖ'cü tuğgeneral Hamza Celepoğlu'nun avukatı olduğunda hayal âleminde miydin? Senin gibi “kılı kırk yaran” birinin bu kadar tedbirsiz olması beklenemeyeceğine göre insanın aklına doğrusu başka şeyler geliyor Akıllı şey.

4-Ve bir bilgi daha. Vural Ergül adlı bu adam avukat olmadan önce de senin yanında, Hodri Meydan programında çalışıyordu. Ya buna ne demeli? Yani onu çok çok iyi tanıyorsun.

Yazının tamamı için tıklayınız

Uğur Dündar'ın avukatından skandal  tweetler