Minik Yürekler, Harçlıklarını Sokak Ve Yaban Hayvanları İçin Harcadı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Gençlerin İyilik Ağacı" projesi kapsamında Muşlu bir grup gönüllü öğrenci, harçlıklarıyla yaban ve sokak hayvanları için doğaya yem ve yiyecek bıraktı.

Çocukların sokak hayvanları için yiyecek verme talebi olduğunu ifade eden Arda, "Bizim yanımıza aktif olarak her zaman gelen gönüllü gençlerimiz, sokak hayvanlarına yem bulmak için çalışmak istediklerini söylediler. Biz de onlara ön ayak olduk. Birlikte projeyi yürütmek istedik. Gençlerimiz, anne babalarından aldıkları harçlıklarla yem ve kemik topladı. Yaban hayvanı ve sokak köpeklerinin yoğun olduğu bölgelere yem bıraktık” dedi.
Doğaya yem bırakan çocuklardan 8. sınıf öğrencisi Cemal Polat Eke ise, "8. sınıfa gidiyorum. Kış ayında yavru köpeklere yem verdik. Bazı yerlerden topladığımız kemikleri köpeklere veriyoruz. Harçlıklarımızı toplayıp hayvanlara yem alıyoruz" diye konuştu.
